E-COMMERCE

De bescherming en beveiliging van klanten tegen diefstal van hun creditcard-gegevens behoort bij alle webwinkels en e-commerce partijen op nummer één te staan. Dankzij de security van Guardian360 kunnen online shops zich volledig focussen op het online genereren van omzet.

Guardian360 zorgt voor de beveiliging van alle online applicaties voor het tot stand komen van de order. Guardian360 scant op kwetsbaarheden in bekende e-commerce systemen zoals Magento. Daarnaast wordt er continu gemonitord op vulnerabilities in ERP-systemen, CRM-systemen, administratiesystemen, voorraadsystemen en postordersystemen, zodat zowel de omzet als klanten beschermd worden tegen hackers en malware.

Hoe staat jouw security ervoor?

Download onze whitepaper Webwinkel Security. In deze whitepaper bieden we u handvatten en checklists aan die kunnen bijdragen aan een optimale beveiliging van zowel uw eigen data als die van uw klanten.

Deze whitepaper is geschikt voor het in orde brengen van uw informatiebeveiliging en is toegespitst op webwinkels. Wil je jouw situatie eens tegen het daglicht houden? Maak dan eens geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze security adviseurs.

ISO27001
ISO27017:2015
owasp-top-10
Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) richtlijnen
pci-dss

E-COMMERCE SECURITY COMPLIANCE

Guardian360 voldoet aan alle e-commerce security compliancy normen en eisen. Met Guardian360 kies je voor een optimale compliancy op het gebied van informatiebeveiliging voor webwinkels. Heb je advies nodig? Neem dan direct contact op met onze Security Adviseur.

WEBINAR INFORMATIEBEVEILIGING

Hacks, ransomware, datalekken en de AVG zijn dagelijks in het nieuws. Daarnaast zorgt de Meldplicht Datalekken ervoor dat een datalek binnen 72 uur gemeld moet worden, maar hoe weet je dat je een datalek hebt? Vraag je je wel eens af hoe vatbaar medewerkers zijn voor phishing en welke aspecten belangrijk zijn bij het verbeteren van informatiebeveiliging? Bekijk dan nu gratis onze webinar over informatiebeveiliging.

Referenties